EcoMarathon Moieciu 2014

 

???????????????????????????????

4 ore si 48 de minute , ceea ce parea doar posibil a devenit realitate , a termina EcoMarathon-ul sub 5 ore .  Am castigat , a castiga in maratoane nu inseamna a fi primul care calca linia de sosire , inseamna sa te invingi pe tine insuti , sa-ti invingi teama , limitele , si propriul corp .

Chiar daca montanul traseu

gee1

era bine plouat si ploua , avand toate optionalele date de lipsa fortei de frecare la calcarea solului

 

 

DSCN5784

chiar daca la kilometrul 18 , alunecand si cazand pentru a doua oara , ma „ratacesc putin in dorinta” abandonului , … chiar daca in spirit de „turma” imi ofer si o ratacire de la traseu de aproximativ 800 de metrii , … chiar daca , desi ud leoarca , creieru-mi inebunea de sete

sete

… chiar daca nu vrei sa fii depasit , dar neputincios priveam … chiar daca la kilometrul 33 adductorii devin „sclavii” crampei … chiar daca … totusi AM REUSIT , cu ajutorul Lui Dumnezeu am reusit sa ma redescopar

DSCN5792

Ei , si ca implinirea-mi sa-mi fie completa , viata-mi daruieste trairea de a trece linia de sosire in mana celui care acum 10 ani mi-a pus abecedarul alergarii in mana , Gabriel Solomon .

Secretul reusitei nu sta in conditia fizica a picioarelor , ci in puterea de

A CREDE IN TINE CA POTI

1

 

 

6 comentarii

  1. Felicitari pentru ceea ce faceti si sunteti! Eu sunt incepatoare intr-ale competitiilor de acest gen si as avea cateva intrebari, imi puteti da o adresa de e-mail pe care sa putem coresponda? Multumesc si va doresc multa sanatate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s