momentul 16 aprilie 2011 , si „darurile” primite apoi

16 aprilie 2011 , sambata , o zi mult asteptata cu soare contrastant de frumoasa fata de o saptamana in ploaie , ceea ce ma determinat a-mi propune sa „zburd” pe asfalt o tura de 40km , … dupa 2 km , fara a-mi cere permisiunea , tura imi este intrerupta de un tanar , 22 de ani , care lovindu-ma cu al sau autoturism pe trecerea de pietoni , ma catapulteaza 15m conform celor aflate de la politie , „trimitindu-ma direct in anticamera raiului” .

Nu stiu ce sa „intamplat acolo sus , de ce m-au „respins sau iertat” , poate ca am avut la schimb acea mitica moneda a vietii castigata vreodata in timp , … eram demn de Discovery Channel , … ma intrebam ce-i cu mine ?! , … unde sunt ?! , … in vis ?! , … de vazut nu vedeam , numai auzeam , … se vorbea de o trecere de pietoni , … de „n” metrii , … in momentul in care am auzit pe cineva spunand : …” trebuie sa-i taiem hainele !” , … am realizat ca visul trait este real , eram victima unui accident .

Apoi pauza in amintiri , m-am trezit in durerea cusutului pleoapei ochiului drept , apoi urmeaza un gol in amintirea durerilor , lesinasem , dupa care imi amintesc fara legatura imaginea ca eram introdus intr-un tub cu lumini si plimbat inainte si inapoi , era tomograful , din nou am o ruptura in puzzle-ul amintirilor pana la revenirea in simtiri datorita zecilor de ciocanele pe care parca le primeam in cap de la targa care ma ducea la salvare , pana cand starea de inconstienta isi facu din nou datoria a ma salva torturii traite .

Mi-am revenit intr-un salon al Spitalului de Neurochirurgie Iasi , conectat la doua perfuzii , vedeam numai cu ochiul stang , ma durea puternic tot corpul , in special capul , eram pot spune bandajat din cap pina-n picioare , si cu piciorul drept imobilizat .

Prezenta mea constienta la realitate nu o puteam credca „indura”  mai mult de cinci minute , vegheat in permanenta de a mea sotie Lili , pot spune astazi ca al meu moral a fost ajutat foarte mult in momentul in care reveneam la realitate de prezenta prietenilor , … Un Fleac , M-au Ciuruit !” , le spuneam eu , si apoi iarasi adormeam .

MULTUMESC MULT  Iustin Mihailov , Catalin , Mirela , Denisa , Robert , Cristina , … MULTUMESC Lucian , Marius , Cristi , Betty , Claudiu , … sau scurs zile in durerea bucuriei de a fi in viata , am fost transferat apoi la Spitalul de Urgente spre a fi operat la piciorul drept spre a mi se reface peroneul , dar acolo surpriza , initial imi este prezentat ca problema mea se va rezolva numai prin punerea gambei drepte in ghips , ca apoi cand am revenit dupa zece zile la control , surpriza , trebuia sa fiu operat la picior de urgenta .

Vestea am primit-o inspaimantat , incepusem sa uit de durere , nu-mi mai doream durere , imi era teama , dar am trecut cu bine si acest episod  in care al meu corp a fost imbogatit , spre a mi se reface peroneul , cu o tablita din otel inoxidabil si 12 suruburi , … la Moieciu se alerga a doua editie a EcoMarathon-ului ,  imi reamintea de tot sprijinul primit din partea Silviei de a participa la aceasta cursa ,  iar eu eram deja la a doua internare , … imobilizat visam zi si noapte , visam imi reamintea de „tropaielile” mele in „arsita” iernii , in spectacolul rasaritului de soare , in ploaie , imi reaminteam de „transpiratele” ture consumate alaturi de Emil , Vlad , Doru cel mic , … s.a. , pe mioritice dealuri si campuri …

Oare Voi Mai Putea Alerga ?! , … stateam in pat cate doua persoane , spitalul de urgente , viata de acolo era comparativ cu cea oglindita in filmele de razboi , … raniti , gemete , mizerie , … spitalul supravetuieste eroic in realitatea zilei de astazi , … se ia decizia de a fi externat , … de a fi „eliberat din acea stare de razboi” , … apoi dulce casa dulce , in durerea noului meu „biomecanic” picior .

Urma ziua revenirii la Spitalul de Neurochirurgie pentru a efectua controlul tomografic la cap , neuitata zi , la iesirea din camera tomografului eram asteptat de d-nul doctor Mihailov Iustin , zambindu-mi imi prezinta daca nu as fi incantat a ramane din nou in spital , efectiv raman blocat , intreb : … de ce ?! , … raspunsul vine : … „nu glumesc , este obligatoriu , au fost identificate doua cheaguri de sange de 20mm , respectiv 13mm , care initial nu au fost observate prin control tomografic , … era necesara monitorizarea mea directa in in spital , … nu mai intelegeam nimic , eram constient , lucid , in forma , problema cu care venisem eu , era de a obtine acordul doctorului de a incepe miscarea fizica prin disponibilitatea mainilor si a abdomenului (tractiuni , flotari , abdomene , …s.a.) .

Din nou am cazut in acea melancolie a neintelegerii , … ce se intampla cu mine ? , … piatra de incercare a moralului meu a fost la vizita medicilor de a doua zi dimineata , cand in fata mea se desfasura o asa zisa „furtuna de creiere” spre a se decide daca voi fi sau nu operat , … acestia motivati si de timpul rapid in care mi s-au refacut ranile se concluzioneaza : NU ! , … presupunandu-se ca organismul meu va absorbi si acele „doua cirese de sange” , … ramanand a fi urmarit , si numai la primul semnal al inrautatirii starii mele , sa fie executata interventia chirurgicala , … ei si din acel moment cad prada inrobitoarei intrebari : …” ce om sant eu?! , … ce om voi mai fi ?!” … .

Era data de 16 Mai , se implinise deja o luna de la „momentul anticamerei mele la poarta raiului” , eu tot in spital ma aflam , … durerile de cap continuau , aveam o stare de somn continua , durerile de picior se rarisera , chiar daca deplasarea se efectua in prezenta carjei , … si asteptam , … a doua zi doctorii decid a ma externa in consimtamantul meu de a avea in continuare o viata linistita , categaria : „la pat” , … cu intoarcere de urgenta in spital la primul semn de inrautatire a starii de sanatate si a reveni la un control tomografic dupa trei saptamani .

Incep kinetoterapia sub indrumarea domnului profesor Sorin Ignat de la Spitalul CFR Iasi , spre a- mi recupera piciorul drept , biomecanicul , avand placuta surpriza dupa doua zile a reusi a pasi fara ajutorul carjelol , eram fericit , spera-m din nou , visam la o revenire in alergare .

Aveam sa constat ca ce urma sa fie nu era asa de usor ca si la inceput , piciorul nu vroia sa progreseze , parca nu vroia sa ma mai suporte , dar nu am cedat .

Au trecut si cele trei saptamani , ajung din nou a efectua controlul tomografic , la care rezultatul parca imi era predestinat , aveam oportunitatea de a trai si experienta unei operatii pe creier , daca acum trei saptamani eram „proprietar a doua cirese de sange prin cap” , acum toata partea dreapta a capului , in ciuda asteptarilor mele si intr-o deplina „functionare” normala , arata ca dupa o „furtuna” , facand-o ocupata aproximativ in totalitate de un cheag de sange , se impunea operarea mea de urgenta a doua zi .

Operatia pe creier , … ce sa spun ?! , … anestezie generala , … la 2/3 minute de la momentul urcarii pe masa de operatie , un misterios gaz servit prin masca de oxigen pusa pe gura/nas , dupa formula : ” vrea nu vrea , bea Grigore aghiazma” , ma deconecteaza din realul momentului si ma arunca ca printr-un tunel al timpului cu sosirea/revenirea in sala de reanimare , in realitatea durerii infinite a capului si a prezentei sondei urinare .

TRAIAM ! , … o simteam din plin si eram fericit , chiar daca in simtamintele mele parca deabia acum incepea interventia chirurgicala .

Noaptea a trecut greu , foarte greu , dar cu bine in starea mea generala , ceea ce a permis dimineata readucerea mea in salon .

Greul operatiei avea sa continue prin urmarile sale , durerile de cap deveneau din ce in ce mai puternice , foarte puternice , duse pana in acea zona a disperarii insuportabile , … traiesc si experienta spaimei de a ramane paralizat in urma a doua crize convulsive de pareza a intregii parti stangi a corpului , fata , mana , picior , … infricosator tare !!! .

La fix 7 zile de la operatie , dupa ce chiar mi-au fost scoase si firele interventiei chirurgicale , ceea ce imi dadea speranta ca totul e bine si cat de curand voi fi externat , la amiaza , ora 14 , dupa ce servesc o supa , in momentul in care m-am ridicat de la masa , simt o asa zisa inghetare a mainii stangi , asemenatoare cu cea a unui moment in alergargare la minus 10 grade , mana-mi ramane fara forta , scap farfuria , se sparge , ma panichez si panichez pe cei din jurul meu , incep a strange cioburile pentru o scurta durata , deoarece simteam ca lesin , ma indrept infricosat spre pat , lesin , si ma trezesc intr-o ploaie de palme oferite peste fata de catre doamna asistenta .

Norocul si soarta mea norocoasa au fost ca doctorul Iustin Mihailov era prezent in spital , acesta analizand cele petrecute si starea in care ma aflam , decide a mi se face urgent un tomograf , in urma caruia sa constatat ca din nou „incercam sa fortez , printr-o alta cale aleasa de creier , portile Raiului  sau ale …” , … ok ! , se decide a-mi fi „curmata aceasta apucatura” prin reintroducerea mea in acel moment la operatie , dupa exact 7 zile de la prima .

Imi aduc aminte cum de data aceasta tremurand am urcat pe masa de operatie , dar in scurt timp am fost deconectat din asa zisa mea traire „LIVE” , … aveam sa aflu mult mai tarziu ca pe parcursul interventiei ca o replica a creierului Vs. operatie a fost a fi si beneficiarul unui blocaj respiratoriu , … m-am trezit la realitate in sala de reanimare , unde primul lucru a fost sa implor a mi se demonta sonda urinara , si sotiei mele sa-i cer a-mi aduce a doua zi , interzisele sabwichuri picante de la KFC , … DA ! , … eu vroiam KFC , … nu stiu de ce ?! , … poate datorita exploziei starii de bine care o simteam , si care-mi anula toate acele reguli autoimpuse de-a lungul anilor , … durerea de cap asta data era aproape insesizabila , ramane in schimb aceeasi durere cea cauzata de catre fosta prezenta a sondei urinare … .

Noaptea trece cu bine , sant adus in salon , … imi zic un BRAVO ! , … am reusit din nou sa supravetuiesc .

Peste zi , la amiaza , am 39,5 grade , aveam febra , sant impachetat in prosoape ude cu apa rece , si sub administrarea antibioticelor in circa cinci ore temperatura dispare , mult , mult ca si timp , din acel moment din 12 in 12 ore voi avea temperatura , mi se fac multe investigatii de a afla cauza posibila , recoltare sange Vs. o infectare a acestuia , radioscopie pulmonara Vs. apa la plaman , urocultura Vs. infectie urinara , chiar reusesc a trece cu bine prin experienta  unei noi punctii lombare pentru a mi se extrage lichidul rahidian Vs. aparitia unei meningite la creier , la toate rezultatele sant fara probleme dar temperatura revenea .

Durerile puternice de cap reaparusera , constat ca imi este frica , se repetau episoadele traite dupa prima operatie , … in aceasta stare aniversam doua luni de la accident , era 16 iunie .

In data de 17 Iunie dispare temperatura , pe data de 20 imi sunt scoase firele , scap de pansament si aveam din nou sa-mi fie puse la incercare moralul si starea de spirit , aveam sa inteleg cu adevarat faptul ca la a doua operatie , pierdusem , nu a mai putut fi recuperat osul cutiei craniene parietal drept , a doua zi dimineata cand m-am privit in oglinda am izbucnit in plans , efectiv parca imi fusese taiat , eliminat un sfert din cap , ma speriasem de mine , parca eram un Frankestein , … mai tarziu doctorul reuseste a-mi prezenta mai convingator ca dupa patru luni poate interveni din nou chirurgical , de data aceasta pentru o protezare cu o placa de titan care va reintregi si va reda forma initiala a capului , … of,of … .

A urmat  examenul tomografic , in urma caruia d-nul doctor radical imi prezinta ca situatia nu este rea , dar nici buna , si daca la urmatorul tomograf din 4Iulie nu se constata o indreptare a lucrurilor este necesara o noua interventie chirurgicala , va dati seama cum e sa stai in asteptare pentru a afla daca : „to be or not to be” cutitul ?! , sub conditionarea unui regim de viata cu reguli stricte sant lasat a merge acasa pana atunci .

4Iulie , zi in care se consuma mult asteptatul episod al controlului tomografic , al carui rezultat este incurajator prin disparitia hematomului supradural , dar si amenintator inca prin identificarea in spatiul subdural (pe creier) a unei asa zise „pungute” cu o grosime de 9mm , pe o intindere de 42mm , … aflu ca originea acesteia este ultima operatie , excluzand o actuala formare din „N” cauze , ea fiind compusa din lichid cefalorahidian si nu din sange , a carui dimensiune era mult mai mare la ultimul control , deci incet , cu pasi marunti , sper ca si acesta va disparea fara a reusi a-mi crea un efect negativ (interventie chirurgicala , paralizie , …s.a.) prin a sa prezenta .

Fapt a carui verificare se va petrece de aceasta data peste cinci saptamani , perioada in care a mea viata in continuare se va scunfunda in odihna , departe de miscare , … imi doresc asa mult ca lucrurile sa revina la un aproximativ cat de cat normal , … simt o apasatoare epuizare a moralului „clepsidra” .

Aceste intamplari traite vor ramane nemuritoare in biblioteca amintirilor mele , „sculptate adanc” pot spune , prin urmatoarele momente :

Momentul in care aflandu-ma pe patul de spital la Neurochirurgie , imi era desprins cearsaful lipit de ranile sangerate si uscate ale corpului prin smulgerea acestuia de pe mine pot spune cu „tot cu carne” , … asta DA durere .

Momentul durerilor de picior in prima seara acasa dupa operatie , … stiti cum urla lupul la luna ? , … asa eram eu .

Momentul cand la controlul tomografic imi este prezentat ca o persoana in starea mea de regula se afla in coma .

Momentul in care in noaptea dupa prima operatie la cap , aflandu-ma intr-o continua si nestavilita durere a capului , doamna asistenta decide a-mi calma durerea de cap prin tehnica a lua durerea prin provocarea altei dureri , si astfel imi aplica o incredibil de dureroasa injectie in cvadricepsul stang , nu ia reusit , in schimb „m-am bucurat” din plin de doua dureri si patru saptamani nu m-am mai putut lasa pe picioare in miscarea ca si o genoflexiune .

Momentul crizelor de pareza , generatoare de frica de a nu ramane paralizat .

Momentul cand a doua zi dupa scoaterea bandajului celei de a doua operatii la cap , dimineata , in fata oglinzii , izbucnesc in plans de ceea ce vad

Momentul citirii pe mail a mesajelor de incurajarare din parte celor care li se spun : „HPM” , Multumesc Aurica ! , … din partea „acelei stele de pe cerul de Nord” Kya , … din partea „nemuritoarelor” din viata mea Liliana Mihailov si Doina , … din partea Corneliei , … Multumesc ! , … din partea a celui „42” care mi-a dedicat cei 42km ai EcoMarathonului de la Moieciu , Emil , Multumesc !  , … din partea lui Vlad , Dragos B. , Iulian D. , Mihai si Claudiu , … Multumesc !

  Momentul In Care Pur Si Simplu Am Realizat Ca Sunt In Viata , …

 MULTUMESC TIE DOAMNE !

Aflandu-te in acel magnific spectacol al rasaritului de soare , traiesti din plin acea bucurie a victoriei zilei asupra noptii , pentru mine pot spune chiar parca a Victoriei Vietii Asupra Mortii , … traire pe care am avut-o in acest sfarsit de August , prin surpriza invitatiei primite din partea acelui „inger pazitor” , domnul doctor neurochirurg Iustin Mihailov , de a efectua mai devreme controlul tomografic .

Rezultatul a fost precum o Victorie a Vietii Asupra Mortii , rugaciunile imi fura auzite de catre Sfantul Nectarie , creierul este curat , total , … URA ! , incepe numaratoarea inversa ! , spre ultima operatie din octombrie/noiembrie , cea de incercare „a parasi asemanarea cu Frankestein” .

Ei dragii mei , „alta faina se macina la moara acum” , parca incep a vedea din nou lumea ,  parca totul se lumina in jurul meu , si parca a veni in intampinarea constientizarii mele ca Soarele A Rasarit , Rasare , si Va Rasari , apare in cotidianul crestin Lumina o bibliografie a mea , oferita de catre domnul Bogdan Crontz :

AM INCEPUT DIN NOU A VEDEA

LUMINA VIITORULUI !

La cinci luni de la momentul 16 aprilie ,   parca intentionat de a-mi risipi „negura” in care din nou ma aflu , datorita a capului inexplicabila durere , primesc din partea inegalabilului maratonului romanesc Andrei Rosu , un filmulet cu o secventa din viata unui cuplu care traieste miscarea , un clip dovada ca-ti poti depasi acele momente ale vietii , care ireal par grele , pur si simplu ma motivat , va invit a-l urmari si dumneavoastra :

  

 Dupa o prima indisponibilitate din luna octombrie in oferta furnizorilor de proteze medicale din Europa , a unei placute din titan de cca 100 centrimetri patrati , urmata cu un esec a promisiunilor primite din S.U.A. ,  rezolvarea a venit saptamana aceasta din Germania , ajungand in final sa spun astazi ca au mai ramas 48 de ore (AMR 48) pana , luni 28 noiembrie , la momentul mult asteptatei interventi chirurgicale de protezare a cutiei craniene , moment intampinat de mine intr-o stare de durere a capului si stomacului , … imi este teama … , DOAMNE AJUTA !

MULTUMESC TIE DOAMNE si Sfantului NECTARIE ! , a trecut si momentul asa zisei „capaceli” , Frankenstein paraseste scena ,

 interventia chirurgicala mi-a oferit cunoscuta-mi obraznica spaima la clipa trezirii de dupa operatie , prin secundele , minutele , orele de suferinta a durerii , incertitudinii , nelinistii , toate pana la vederea din patul de la reanimare , prin fereastra , a vietii minune , rasaritul soarelui , rasarit care pur si simplu pentru mine spargea acea senzatie avuta asupra noptii , de rau , sfant rasarit care-mi daruia SPERANTA DE VIATA ! , Show Must Go On

Astazi pot spune ca pot trai cu placuta de otel care-mi suplineste lipsa celor 3 centrimetri din peroneul piciorului drept si placuta de titan care-mi „capaceste” absenta celor 100 de centimetri patrati din cutia craniana , glumind imi spun : SANT UN OM BIOMECANIC ! ,  un om care traieste cu speranta ca al sau corp va accepta si proteza craniana si cat de curand voi „tropai” din nou , Energia Vointei Fiind Furnizata De Catre VOI :

MULTUMESC d-lui doctor Iustin Mihailov , doctorului Berea , si doctorului Costachescu (Zeus) , sau tinut de cuvant , … SANT BINE ! , … cu „ratacite” dureri de cap , dar bine .

MULTUMESC Catalin Ivan , pentru sprijinul mai mult decat real acordat , … MULTUMESC Iulian D. , Marian C. , Andrei R. , parintelui Iustinian , Catalin P. , sora Simona (manastirea Diaconesti , Bacau) , Kya , Emil G. , Vad V. , Claudiu T. , Robert S. , Aurica S. , MULTUMESC EcoMarathon , Alerg , Ro Club Maraton , Hai Pe Munte , … MULTUMESC Tuturor Celor Cunoscuti Si Necunoscuti care din aprilie ma sustin , … sustin , … sustin                       

DUPA DUMNEZEU , DATORITA VOUA TRAIESC !

   ” Pricepe ca cu fiecare spin       

Ce dureros in carne ti se-mplanta 

Pe un obraz o lacrima se zvanta

Si-n lume-i o durere mai putin .

.

Cu fiecare suferinta a ta ,

O suferinta undeva se stinge ,

Cu fiecare picur roz de sange

Se-nchide-o rana si se-aprinde-o stea”

                                        fragment din poezia De Vorba Cu Sufletul Meu  de Demostene Andronescu , dedicata mie de catre sora Simona de la manastirea Diaconesti , Bacau

              

111 comentarii

 1. Sa-ti dea Dumnezeu multa, multa, multa sanatate si sa te aiba in paza mereu de acum incolo!!! Este incredibil prin cate ai trecut si ce ai avut de indurat…:((

  1. „Prietenul Adevarat si Prin Ascuns Te-Ajuta Fara A Ta Stire !” ,
   …Multumesc Mult Dragul Meu Andrei ! , … fapta dumitale imi reincarca a moralului epuizata clepsidra .
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 2. Pe 16 aprilie alergam primul meu maraton extern la VIENA. As fi dat cu drag acest moment din viata mea, daca as fi putut sa evit patania ta. Nu am stiut nimic pana acum cand am citit pe blogul lui Andrei Rosu. Chiar ma intrebam de ce nu erai la Tusnad, acolo unde un om i-ti datoreaza VIATA. Cred ca Dumnezeu te va ajuta sa-ti revii pe deplin, pentru ca esti OM, pentru oameni. Treci prin momente prin care nimeni nu ar dori sa o faca, dar cu vointa ta de viata sunt convins ca vei redeveni tu cel de dinainte de ziua fatidica. I-ti doresc din tot sufletul sa te insanatosesti cat mai repede si sa ne vedem din nou la „curse”!

  1. Multumesc Mult , Din Tot Sufletul Pentru Cele Simtite si Transmise , Cu Consideratie ,
   cristi .

 3. Dragul meu Cristi, m-a marcat profund ce am citit despre tine, despre momentele cumplite prin care ai trecut. Inc-odată demonstrezi ca esti un luptător adevărat cu un spirit de excepţie, şi sper din tot sufletul ca să-ţi revii complet şi să ne întâlnim la curse :). Îţi dorim însănătoşire totală şi rapidă. Familia Dósa

 4. Mult curaj si sa te faci bine cat mai repede. Fiecare alergator ar trebui sa se gandeasca la tine macar o data la 10 km si sa-ti transmitem un pic din energia noastra. Toate cele bune!

  1. Multumesc Mult Draga Mea ! , … puternic de benefic am simtit mesajul dumitale ,
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 5. Multa sanatate si refacere cat mai rapida!
  Va respect si va admir mult realizarile de pana acum; desi va cunosc doar ‘din vedere’ – de pe la alergari, va doresc din toata inima sa treceti cu bine peste toate si sa va pastrati optimismul. Numai ganduri bune, C

 6. Doamne! Daca nu ar fi atat de dureros de real, as zice ca este cea mai reusita pagina de beletristica citita in ultima vreme. Insa ma cutremura cat poate indura un om, cat de fragili suntem in fata sortii, ce usor se poate juca ea cu noi…

  Nu am cuvinte! Nu am cuvinte, ci doar tin pumnii stransi pentru un om cu atatea visuri si ambitie de mai inalt.

  Viata e un dar si de multe ori ma gandesc ca e mai bine sa nu realizam acest lucru, pentru ca atunci cand il realizam se plateste totul cu mult dramatism.

  O incercare cumplita, dar stiu ca vei gasi resurse pentru viitor! Gandurile cu care ai umplut tot acest blog imi spun ca asa va fi! Sa privesti numai inainte!

  1. Multumesc Mult Draga Mea Pentru Cele Transmise ! ,
   … Ma Ajuta Mult , … inca , pentru moment sper , nu ma simt bine , … si timpul trece … .
   Cu Consideratie , Al Dumitale ,
   cristi .

 7. Aflasem de la Kya de accidentul lui Cristian Ungureanu, alergatorul. Si pentru ca ma uitam cand si cand pe acest blog, si stiam povestea incredibila a omului care si-a schimbat modul de viata, la aflarea stirii am refuzat sa aflu amanunte, ca un om care nu vrea sa aiba de-a face cu suferinta.
  Si azi un prieten ne-a trimis link-ul povestii d-tra, tocmai sa ne aducem aminte ca viata fiecaruia se poate schimba intr-o clipa.
  Este o poveste teribila, nascuta dintr-o ignorare crasa a regulilor rutiere de catre cei mai multi dintre noi, si dintr-o indiferenta a autoritatilor responsabile.
  Va doresc sanatate multa, curaj, cu speranta ca seria nefericitelor ghinioane a luat sfarsit.

 8. Cristi eu am foarte multa incredere in tine ca te vei face bine si ca vom face alergarile pe care le-am promis. Ma voi gandi la tine sambata asta cand particip la proba de alergare stafeta la triatlonul de la Sfanta Ana si iti voi dedica momentul de bucurie a-l trecerii liniei de sosire. Voi face tot posibilul sa termin proba de 10km. Cu siguranta ca gandurile mele indreptate spre tine imi vor da foarte multa energie si forta.

  Esti unul dintre cei mai ambitiosi oameni pe care ii cunosc si am certitudinea la fel ca Andrei ca nimic nu te va invinge! Fii tare si da-mi un semn cand iti pot face o vizita.

  1. Multumesc Dragul Meu Ducu Pentru Cele Transmise ! , … Multumesc Ducu pentru a Sufletului Vibratie Daruita Prin Dorinta Dumitale De A-mi Dedica Acel Moment Cand Devii , De Fericire , Stapanul Lumii Prin Trecerea Liniei De Sosire ! , … Multa Bafta ! .
   Cu Consideratie ,
   cristi .

   p.s. – un tratament foarte benefic mie este revederea celor dragi din viata mea , … te astept pe la mine , pentru moment stand departe de a mobilului satisfactie , te rog a suna pe al sotiei numar : 0746054777

 9. Cristi, esti atat de puternic! Iti doresc sa ai toata taria ca sa treci peste aceste momente, iti tin pumnii te refaci in fiecare zi si sa te faci bine!!!

 10. multa sanatate si putere in continuare. suntem alaturi de tine si avem incredere ca vom alerga impreuna din nou.

  1. Multumesc Mult „Draga Fata Zambareata, Aventuriera , Plina de Viata si Printesa a Desertului” ! ,
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 11. Curaj si multa sanatate iti doresc! Am fost anul asta la Tusnad dupa ce citisem povestea scrisa de tine. Imi pare rau si iti doresc noroc si recuperare cat mai rapida! Bafta!

 12. Cristi , sanatate si putere de refacere iti doresc.Nu abandona lupta – Nu ne predam, Nu capitulam!!! – este indemnul pe care l-am invatat de la tine.Am convingerea, ca peste ceva timp ne vom vedea pe la concursuri, nu neaparat maratoane, de unde vei deveni un extraordinar EXEMPLU de LUPTATOR.Pentru ca asta esti.Si nu numai pentru alergatori, ci pentru toti oamenii.Lupta cu kg in exces,lupta cu km alergati, iar acum lupta cu viata…..
  ESTI UN INVINGATOR !!!

  1. Benefica Imi Este Surpriza Primirii Unui Mesaj De La Dumneata , Iti Multumesc Mult Dragul Meu George Pentru Cele Simtite si Transmise !
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 13. Imi pare nespus de rau de situatia dramatica prin care treci. Stiindu-te un luptator am toata convingerea ca vei trece cu bine peste toate aceste nedreptati care au aparut in viata ta. Sunt convins ca nu peste mult timp ne vom revedea la concursuri. Iti doresc tot binele din lume.

  1. Multumesc Mult Dragul Meu Vlad ! , … Mesajul Dumitale Este Plin de o Benefica si Necesara-mi Energie , … Multumesc Mult !
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 14. eu nu am perceput postarea dvs ca pe un fragment in care „va plangeti de mila”, ci mai degraba parca povestiti un film cu superman, din care bineinteles ati iesit invingator (nici nu se putea altfel). deci nu are rost sa ne mai gandim la ce a fost, ci la ce este si va fi. va doresc sa ganditi pozitiv si sa gasiti puterea necesara pentru a iindeplini ce v-ati propus. si sunt convinsa ca asa va fi. asa ca….FORTA!!! va salut!

  1. Salut Dragul Meu Vlad , … sa-ti fie „aurita” in implinire urarea ! , … ce sa spun cu piciorul ? , … recuperarea a fost oprita de acum doua luni , si starea sanatatii inca nu mi-a permis in reluarea kinetoterapiei , … in rest efectiv cu durerea de cap „imi omor timpul”
   Imi Este Dor De Dumneata , Al Dumitale ,
   cristi .

 15. Imi pare rau ca vi s-a intamplat asta.
  Am totusi o nelamurire, cand ati fost lovit pe trecerea de pietoni alergati sau traversati mergand?
  Va doresc o recuperare cat mai rapida.

  1. Salut Dragul Meu Liviu , si iti Multumesc Mult Pentru Cele–mi Dorite !
   … traversarea trecerii de pietoni a fost efectuata in mers si dupa efectuarea unei opriri pentru a ma asigura inainte , moment in care soferul masinei de pe banda doi , oprita la trecere , imi face chiar acel semn , salut , de incuviintare al trecerii , … apoi a urmat , ce a urmat …
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 16. De un an de zile tot recomand clipul asta

  „Reconstruction” TAC anti speed TV ad

  cui si pe unde apuc.

  Si ti s-a-ntamplat tie… … … 😦 😦 😦

  Am facut cu mici aproximatii un calcul si cei din filmuletz nu exagereaza.

  P.S.

  TAC Campaign – 20 year Anniversary retrospective montage „Everybody Hurts” music by REM TV ad

 17. Dragul Meu Dragos , dragul meu Dragos … of ,
  … daca la primul fimulet ma intrebam : atunci eu care am fost „aruncat” 15 metri , oare ce viteza avea masina ? , … la al doilea filmulet pur si simplu am izbucnit in plans !
  Al Dumitale ,
  cristi .

 18. Salut!
  Iti doresc sa te faci bine cat mai repede!
  Nu in ultimul rand, insanatosire rapida iti ureaza Claudiu (Blondu’) si Gelu de la Europa Group.
  S-auzim numai de bine!

  Ionut

 19. Extraordinar filmuletul, m-a pus serios pe ganduri.Cata realitate este in el,ar trebui difuzat si pe la noi la TV in locul reclamelor stupide cu :mancati 1 mar pe zi, mancati fara sare…etc.Din pacate , unii care au puteri de decizie in tara asta si ar putea schimba ceva, nu vor intelege mare lucru din el…… Din pacate si pentru ei si pentru noi.

 20. Draga Cristi, abia azi am aflat ce ai patit caci am fost plecat intr-o lunga tura din aprilie pana-n iulie prin Europa.
  Sunt socat si ingrozit de tot ce ai patit si de marea nedreptate ce se face uneori unor oameni deosebiti. Nu stiu daca mai este vreo logica pe lumea asta. Te admir foarte mult si te-am apreciat din prima clipa cand ti-am citit articolele.
  Ai un real talent literar si esti un mare supravietuitor.
  Faptul ca ai si puterea sa relatezi intr-un fel atat de convingator, autentic, clar si emotionant dovedeste inca o data ca esti un om superior, un invingator.
  Jur ca ma voi reapuca si eu sa alerg si visez sa ne intalnim la o alergare sau de ce nu la o tura cu bicicleta.
  In cateva luni sper sa te refaci cat mai bine si sa-ti reiei pasiunea cu succes. Libertatea inseamna miscare fie pe propriile picioare fie pe 2 roti.
  Cand voi face urmatorul tur al tarii pe 2 roti vreau neaparat sa te vizitez, sa ne intalnim
  Doamne ajuta! Te imbratisez cu drag!
  cu respect si prietenie,
  Claudiu

  1. Salut Dragul Meu Claudiu , … Multumesc Mult De Cele Gandite , Simtite si Transmise !
   … transmise de dumneata , un MODEL al iubitorilor realei vieti , a vietii in miscare , vor contrbui in reconstructia acelui puzzle numit SPERANTA !
   Multumesc Mult , Cu Consideratie , Al Dumitale ,
   cristi .

 21. Draga Cristi desi sunt o necunoscuta vreau sa iti doresc mult curaj in continuare ,putere sanatate si mai ales putere de iertare si pace in suflet.Persoana respectiva ar merita mult mai mult decat a primit ca pedeap[sa insa in tara aceasta nu exista legi Asa ca tot greul e dus de tine.iMI PARE RAU pentru ce ai patit si inindurat si sper din suflet sa te refaci si sa reusesti sa treci peste acest accident cumplit.Mi-as dori ca cei ca si conducatorul auto sa fie pedepsiti mai aspru si fara suparare(caci multi se vor supara la acest comentariu) cateodata ma intreb unde esti TU TEPES ?

 22. Dumnezeu este langa tine si nu te lasa. Atatia oameni sunt langa tine.
  Curaj in toate greutatile si incercarile si nadejde in tot ce va fi!

  1. Multumesc Mult Dragul Meu ! ,
   … mare dar de la Dumnezeu este faptul ca exista incurajarile , gandurile bune , din partea dumneavoastra , a iubitorilor unei vieti in miscare , care devin un real medicament pentru ceea ce inseamna speranta !
   Multumesc Mult , Cu Consideratie ,
   cristi .

 23. Salut Cristi,

  Cind esti programat la CT(Computer tomograf)? am numarat 4 saptamini dupa 4 iulie si ar trebui saptamina viitoare. durerile de cap persista? ai voie sa faci macar o mica plimbare?

  vlad

 24. Salut Dragul Meu Vlad ,
  controlul tomografic va fi executat la jumatatea lunii august , o mica intarziere datorata absentei medicului din tara ,
  da , in ceea ce priveste plimbarea , am debutat din acesta saptamana , dimineata in jurul orei 6 (datorita amenintari temperaturilor ridicate de peste zi) , plus am reinceput si kinetoterapia , durerile de cap , regretabil , si-au facut parca un obicei a ma „vizita” dupa amiaza …
  Cu Dor De Dumneata , Al Dumitale ,
  cristi .

 25. Ma gandesc la tine si ma rog la Dumnezeu sa ne putem vedea cat mai repede sanatosi la „curse”. Sambata am participat la „Hit the top” o noua cursa” scurta – cca. 15 Km – la Bran si m-am gandit tot timpul la tine. A fost o cursa „grea” si stiu ca ti-ar fi placut. Sa te ajute Dumnezeu si la anul sa fii acolo. Multa sanatate!

  1. Buna Ziua Dragul Meu ,
   mare placuta surpriza ai determinat prin trimiterea catre mine din nou a unui mesaj , mesaj care pentru mine este dovada sinceritati dumitale , si bineinteles astfel devenind mult mai puternic in sustinerea moralului meu , si cu ajutorul Lui Dumnezeu in revenirea mea la normal , Multumesc , Multumesc , … Multumesc ,
   Cu Consideratie , Al Dumitale ,

 26. Dragul meu

  Esti un luptator asa cum am fost sau sunt si eu.Sora ta stie mai multe despre mine caci, multumita ei si a celor de la eGradini am avut pe cineva care sa ma sustina.
  Si eu am avut accident, am fost in coma 30 zile, fracturi multiple de bazin, la falange, femur, tija, etc. operatii cam 13 si multe altele dar Dumnezeu a avut alt gand asa cum a avut si are cu tine.
  Condidera ca esti un om minunat, ai fost si ,esti apreciat pt. asta.
  Fii mandru ca ai bunatate , respect ,incredere in Dumnezeu si mai presus de toate un suflet bun.
  Dumnezeu sa-ti dea avantul vietii si cararile ei sa-ti fie presarate de bucuria a tot ceea ce inca mai este de aflat.
  Cu stima,MNM

  1. Multumesc Mult Draga Mea ,
   … Multumesc Mult pentru cele , simtit , transmise cu acea caldura spirituala datorata unei regretabile asamanatoare suferinte ,
   … Multumesc Mult pentru acea stare de incredere in Dumnezeu , pe care o provoci in urma celor scrise ,
   … Multumesc Mult !
   Cu Consideratie , Al Dumitale ,
   cristi .

 27. Cristi, cum merge recuperarea? Poate ar fi bine sa pastrezi acelasi stil ca pentru alergari.Scurte informatii despre starea ta, evolutie, recuperare ar fi binevenite.Iti tin pumnii.

  Cu respect,
  Iulian

 28. Multumesc Mult Iulian ,
  … vremurile trec , se schimba , deci si ritmul , … acum invat sa rabd , … si astept cu nerabdare controlul tomografic de la jumatatea lunii ,
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 29. Stiu ca nu-i locul aici dar e bine sa afle cat mai multa lume.
  Dupa aia se poate sterge comentariul.

  Am intrat la Intersport (Buzau si Bacau) si am vazut reduceri de preturi la ‘running shoes’. La unele modele de la mai multe firme erau reduceri de 50%, pretul ajungand astfel la ~ 150 de lei.

  Pe site scrie ca-s valabile in perioada 1 iulie – 28 august.

  Reduceri am vazut si la magazinul Adidas precum si la alt magazin de echipament sportiv de la Arena Mall din Bacau. La Deichmann n-am intrat dar poate ca sint si pe acolo reduceri.

  1. Salut Dragul Meu Vlad ,
   s-ar parea ca am trecut faza critica , concluzia finala avand sa fie stabilita la inceputul lunii septembrie , regretabil in continuare este existenta durerilor de cap si a interdictie de a reveni in miscare ,
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 30. Mie mi se pare un semn bun. Ce inseamna interdictie de miscare? Oricum faci plimbari pentru refacerea musculaturii piciorului afectat. Ai avut si smulgere de ligamente? durerile vor trece cu timpul- important e sa se resoarba cheagurile. oricum te durea cvadricepsul. piciorul e bine cit de cit? De cind cu accidentul tau nu mai alerg 1 m pe sosea. Numai dealuri. Hai scrie, ca-ti face bine la moral!!!!!!!!!!

 31. Salut Dragul Meu Vlad ,
  … interdictia Vs. miscare vine de la neurochirurg , prin miscare vrand a spune a alerga , da , plimbarile sant prezente in viata mea , durere avand langa operatie , oarecum in linie cu zona incizata , presupun cauza a fi ligamentul peronierului lung , … Vlade astazi dimineata , pe la cinci , in inertia starii de aseara provocata la citirea urmatorului material : http://www.evenimentul.ro/articol/maraton-oprit-la-trecerea-de-pietoni.html , eram sa sar in papuci si sort si sa o zbughesc in a-mi tropai dealurile ca pe vremuri , m-am uitat la cer , am oftat , si am constientizat ca inca mai trebuie sa astept .
  Cu Consideratie ,
  cristi .

 32. „După accident am ajuns la poarta raiului şi m-au trimis înapoi” .

  DA Cristi, pentru ca mai ai sarcini de rezolvat aici pe pamant. Fruntea sus si nu te lasa batut. Dumnezeu inca are planuri cu tine.Trebuie sa fi constient ca vremea ta nu a sosit inca.Poate momentan ar fi bine sa incepi sa scrii iarasi- asa cum spunea si Vlad,ajuta la moral.Noi de aici iti tinem pumnii pentru o refacere buna si asteptam cu interes „noile aventuri” ale dorobantului.

  Cu respect,
  Iulian

 33. Da, ca-n poanta cu Iisus care de fapt a fost femeie…

  ” And even when he was dead, He had to get up because there was more work to do. ” 🙂

  Three Good Arguments That Jesus Was a Woman, or a Black Woman, or … a Running Woman
  http://www.godweb.org/Jesuswasawoman.htm

  Eu as zice ca in ceea ce-i priveste pe ceilalti a rezolvat cam tot. Pur si simplu a aratat ca se poate. Si-a si explicat cum. Gratis. Mai mult de atat e destul de greu sa mai faci ceva (pentru altii).

  Multumiri!

 34. Salutare,

  Cald, cald si doar alergarea de dimineata te revigoreaza. in week-end am facut un 22 in ceahlau de la pastravaria din telec si pina unde incepe traseul efectiv ce tescoate in platou pe la schit. diferenta e cam de 800 m insa pina acolo e presarat de masini. Alergatul celor 11- 12 km(n-am masurat distanta) pe urcare la ora 11 cu un soare puternic n-a fost chiar usor. Era si o briza racoroasa spre final insa soarele chiar iti muia picioarele. a fost un test pentru Assics GT 13.

  ce parere ai de ei? e perechea care ma face sa renunt la salomon dupa experiente neplacute cu wings 1 si 2. Chiar am facut comparatie impreuna cu Ionut la partea de coborire si nu se compara. unghiile mele au ramas intacte. Ultimul antrenament aici se lasase cu o unghie rupta la coborirea de la Dochia la izvorul muntelui- ce-i drept cam in 25 de minute. Talpa e ok la salomon dar partea textila inca lasa de dorit.

  astept raspuns si un raport de tura de plimbare!

  eu iti pregatesc rutele de ceahlau.

  1. Frumos Dragul Meu Vlad ! , … mai facut sa-mi reamintesc de acele taramuri de basm ale babei Dochia , chiar saptamana trecuta imi reaminteam de o tura alergata acolo , in iarna , … frumos , frumos , raman cu un mare dor de a avea onoarea a ma conduce dumneata intr-o „tropaiala” pe aceste taramuri , cand voi fi apt , … Da ! , in experienta mea avuta pe off road cu Adistar Revolt http://www.shoeguide.co.uk/sitemap.xml/view-shoe/adidas-adistar-revolt-mens-2008-6 si Salomon Wings http://youtu.be/wc72-efuJ0s?hd=1 , cea mai buna amortizare , calcare mai „odihnitoare” talpii am avut-o cu Asics GT 13 … Al Dumitale , cristi .

 35. Salut Cristi,
  Desi nu ne cunoastem personal, am citit despre ce ti s-a intamplat. Vreau sa iti spun ca esti o incurajare pentru mine si ca iti admir optimismul. Cred ca toate lucrurile se intampla cu un scop, chiar si cele de neinteles. E frumos cand reusesti sa-l descoperi si sa-l traiesti.
  Dumnezeu sa te intareasca,
  Gabi.

  1. Multumesc Mult Dragul Meu Gabi ! ,
   Frumoase ganduri si trairi imi transmiti , … multumesc Gabi , … indiferent de rezultatul descoperirii , acel Scop se va traduce efectiv in VIATA ,
   intr-un acel Ajutor , … intr-un acel DAR de a Trai mai Frumos ,
   DE A TRAI REAL !
   Multumesc Mult ! , Sa Te Auda DUMNEZEU ! , si SA TE AJUTE IN TOT CEEA CE FACI !
   Cu Consideratie , al Dumitale ,
   cristi .

  1. MULTUMESC MULT IULIANE ! , … Honore de Balzac spunea :
   “Alături De Un Prieten Adevărat Este Cu Neputinţă Să Ajungi La Deznădejde.”
   cristi .

 36. Cred ca persoanele care sint implicate in accidente, ar trebui reexaminate inainte de a primi permisul de conducere. Nu toata lumea are abilitatile necesare pentru a sofa, iar in urma lor pot ramine persoane mutilate, infirme, sau familii pustiite de doliu…
  D-le Cristian Ungureanu, nu pot decit sa va urez sanatate, Dumnezeu sa va fie alaturi si incontinuare. Un inger pazitor a fost linga dvs., altfel nu ati mai fi fost in viata. Sint convinsa ca Dumnezeu are in continuare un plan maret pentru dvs., aici, printre noi, altfel ne-ati fi vegheat de sus. Va doresc multa putere si sper ca cel vinovat sa fie pedepsit.

  1. Multumesc Mult Draga Mea pentru frumoasele ganduri transmise ! , … sa ai „gura aurita” si sa se implineasca toate cele urate mie , sa reusesc din nou a ma bucura de acea viata reala , a vietii in miscare , iar d-nul faptuitor al accidentului , sa stii ca l-am iertat .
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 37. Salut Cristi,

  Nici nu stiu ce sa-ti spun mai intai. Sunt si acum profund cuprins de acel moment de……….nici nu am cuvinte sa-l descriu, in care am aflat ,,vestea” de la sotia ta. Am incercat in nenumarate randuri sa mai am vesti de la tine dupa aceea insa, fara rezultat.
  Dragul meu Cristi, vreau sa fi tare si sa continui sa lupti si sa te recuperezi cat mai repede. Mi-e dor de timpul petrecut impreuna la cursuri, la orele de sport si de discutiile noastre pe diferite teme.
  Multa, multa, sanatate iti doresc si sa dea Dumnezeu sa te faci bine, sa treci cat mai repede prin toate acestea, sa ne putem vedea cat mai curand ca sa mai stam si noi la ,,taclale” ca alta data……sa sti ca nu te-am uitat si-mi doresc foarte mult sa ne vedem candva, insa acest lucru il vei decide tu. Insanatosire grabnica !!!

  Cu respect si mult drag Gigi M.

  1. Un mare dar i-ai oferit sufletului meu scriindu-mi , draga Gigi , astept cu nerabdare clipa reintalnirii , si sant sigur ca Bunul Dumnezeu va Realiza a mea refacere !
   Cu Consideratie , Al Dumitale ,
   cristi .

  1. Salut Dragul Meu Vlad ,
   Multumesc Mult de grija-mi aratata ! , da , raspunsul investigatiilor au fost pozitive mie, creierul este curat , si astfel a inceput numaratoarea inversa catre ultima interventie chirurgicala din noiembrie , piciorul doare locul incizat la calcare , … daca nu ar mai exista in prezent si durerile de cap !!!
   Al Dumitale ,
   cristi .

 38. buna,

  Esti un invingator,vei reusi sa alergi din nou.

  Te cunosc si stiu ca poti.

  Viata este frumoasa daca reusesti sa realizezi ceea ce doresti.

  Ai invins PORTILE INTUNERICULUI si trebuie sa demonstrezi ca

  sansa unei REVENIRI nu o obtin decat INVINGATORII.

  succes!!!

 39. pai tre sa dai de baut la vestea asta. e cea mai buna veste de 40 de ani incoace. la cite dureri ai suportat aia de picior este mizilic si din 2012 vom incepe alergatul. cit dureaza recuperarea pentru refacerea osului?
  muschii au memorie buna.

  ai inceput culesul la vie? am recitit posturile tale de anul trecut si cam ar fi vremea…

  o toamna minunata si ne auzim!

  1. Bucurie Mare pentru mine este sa pot a ma reintalni cu dumneata si Emil spre a putea a-mi ura fata in fata „Multa Tropaiala prin a vietii frumusete , la un pahar , doua , trei … , a-mi povesti a le lui 2011 curse , trasee , competitii traite , dar cu permisiunea dumitale momentul va fi dupa ultima interventie chirurgicala , moment in care imi doresc a avea acceptul doctorilor Vs. miscare , … cules de vie ?! , anul acesta , al meu prezent ma tine departe si de acest dulce pamantean moment !
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 40. salut Cristi,
  m-am dat putin la fund in ultimul timp,dar cred ca am reusit ce mi-am propus si anume sa schimb job-ul,am reusit si in acest moment sunt in demisie.
  Cum ma linistesc cu noul job te contactez ,mai ales ca avem ff multe lucruri de vorbit,te rog pupicai pe Teodora si LILI,
  o seara frumoasa si multa,multa,multa sanatate!

  1. Reply | Quote

   CAND NU MAI AM PUTERE INCHID OCHII , MA ROG .
   SI REALIZEZ CA VOI , PRIETENII MEI IMI SUNTETI ENERGIA !!! … ,
   DUMNEZEU SA VA AIBA IN OCROTIREA SA VESNICA ! ,
   MULTUMESC MULT IULIANE , CU CONSIDERATIE ,
   cristi

 41. Draga Cristi,
  ma bucur ca am citit experienta ta. Intr-adevar Dumnezeu a avut grija de tine si are in continuare. Eu am decis sa ma rog pentru tine si cu prietenii mei vom mijloci pentru tine inaintea lui Dumnezeu. Apostolul Iacov spune in Iacov 5:16 – „rugati-va unii pentru altii ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit”. Dumnezeu e singurul care are puterea absoluta asupra trupurilor noastre si ma incurajeaza ca in marturia ta recunosti deplin aceasta. Continua sa te increzi in El si asteapta-te la vindecarea Lui. El vrea sa o dea celui ce crede!!
  Apropo, si eu sunt iesean.
  Cu drag, Adi

  1. Multumesc Mult dragul meu Adi pentru cele transmise , gandite si propuse a-mi fi benefice mie , Multumesc Mult si bunilor dumitale prieteni care vor veni in intampinarea vindecarii mele , Multumesc Mult !
   Mare ADEVAR imi transmiti dumneata , credca daca voi reusi , cum ma povatuia bunul prieten Catalin , sa ascult sfatul sfantului parinte Cleopa :

   VOI REUSI ! ,
   … poate intr-o buna zi voi fi onorat a ne plimba , alerga , impreuna pe una din colinele Iasului .
   Cu Consideratie , Doamne Ajuta ,
   cristi .

  1. Multumesc Mult Al Meu Drag ! , … Iti Multumesc Din Tot Sufletul Pentru Toata Sustinerea Acordata in 2011 ! , M-a Ajutat Enorm !
   La Multi Ani !
   cristi .

 42. Salutari din Danemarca,

  La multi ani sa ai multa multa sanatate si sa te recuperezi repede. Sper ca mosul ti-a adus tot ce ai vrut.

  Sa ne auzim cu bine in noul an si sper sa ne vedem.

  Ducu

 43. sint oameni in viata care li se acorda o a doua sansa…esti unul dintre acestia. atita suferinta si totusi ai biruit. fi binecuvintat in noul an tu si familia ta!

  1. Multumesc Mult Draga Mea ! , Sa-Ti Fie Ingerescul Gand Sub Acoperirea Bunului Dumnezeu ! ,
   Doamne Ajuta ,
   cristi .

 44. salut!
  am citit despre tine, si nu pot sa-ti doresc decat MULTA sanatate, si indeplinirea viselor in continuare.
  fii puternic, pentru ca sin cate vad, ai o gramada de oameni alaturi de tine.
  multa bafta!

  1. Multumesc Mult Draga Calin ! , … SI mesajul dumitale imi furnizeaza energia de a fi mai puternic !
   Cu Consideratie , Al Dumitale ,
   cristi .

 45. Astăzi am citit pe blogul lui Andrei Roşu ptr.I oară despre acest eveniment trist din 16.04.’11 şi înţeleg perfect prin ce ai trecut, deoarece pe 19 oct.’09 şi eu am fost victima unui accident de maşină tot pe o trecere de pietoni, dar la Bucureşti, însă problemele mele pot spune că au fost ‘superficiale’ comparativ cu ale tale dragă Cristian (piciorul drept mi l-am recuperat), te admir că eşti un învingător şi îţi doresc tot ce e mai bun şi frumos în viaţă atât ptr.tine, dar şi ptr.întreaga familie. Succes la Transmaraton pe 9 iunie!

  1. Multumesc Mult Pentru Cele Simtite Si Transmise Mie ! , … Ma Ajuta Enorm , … Multumesc Mult !
   Cu Consideratie ,
   cristi .

 46. Auzisem de tine si despre accident, acum am citit cu sufletul la gura, si sincer m-ai miscat profund. Pana mai ieri ma vaitam de niste dureri de picioare, de acum inainte ma voi gandi la ce ai patimit si cred ca pot trece peste multe chestii marunte.

  Ma inclin.
  RESPECT! il meriti.

  1. … Multumesc Dragul Meu ! … Gandul Bun Din Partea Dumneavoastra Si Rugaciunea M-au Ajutat .
   Cu Consideratie ,
   cristi .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s